streda 25. februára 2015

Denník Enginseera Hrechta - Deň 21

++ Dátum: M40.015.2.25 +++
++ Autor: Enginseer Hrecht +++
++ Predmet: Príprava na krížovú výpravu - AM.2.0.15 +++
++ Deň 21 +++

Príprava bojovej skupiny "Cleansing fire" sa od počiatku stretávala s problémami. Väčšina trupov z dostupných leman russov bola poškodená, prederavený pancier, chýbajúce pásy. Výmena komponentov spotrebovala väčšinu z prvého týždňa reparovania.

Prvým vážnym problémom sa ukázala skutočnosť, že 2 leman russy, ktorých základ mal tvoriť modely opatrené punisher kanónmi, boli transferované na základe žiadosti Munitória. Potrebný stav bude nakoniec doplnený 2 leman russmi typu Demolisher, ktoré budú zapožičané z bojových síl 4th Yaldenského regimentu (vedúcemu kampaň v blízkej zóne).   

Obavy z trvalého poškodenia vnútornej výbavy tankov sa nepotvrdili, oprava elektroinštalácie a vzývania machine-spiritov prebehli bez akéhokoľvek zdržania, s výnimkou najstaršieho typu leman russu v skupine – familiárne nazvaného technikmi "Old Lady".

Ďalší problém (avšak nie technického charakteru) sa vyvinul počas kampane, keď dvaja pridelení psykery neprežili predošlé bojové nasadenie a tak po posúdení možností regimentu bolo rozhodnuté o stiahnutí tejto bojovej zložky.

Pridelenie 2 protipechotných tankov typu Wyverna sa javí ako dostatočná náhrada. Tým sa zvýši počet tankov v skupine na 13. Už v pôvodnom zložení boli požiadavky na hrane, so zvýšeným množstvom techniky sa možnosti na úplné dokončenie znížili z 97% na 82% (o tomto stave bolo velenie oboznámené).

Dostupná časť bojovej skupiny. Demolishre 4th Yaldenského čakajú na transfer.

V najbližších dňoch budú servitory pridelení na sfunkčnenie ako vežových tak aj prídavných zbraní (prevažne multi-melty, plasma a lascannony), čo však bude vzhľadom na vysokú mieru chybovosti ich implantátov (rozumej moja chrípka) obtiažne. Začiatkom budúceho týždňa očakávame dodanie radlíc, ktoré však pravdepodobne nebudú v najlepšej kondícii, takže možno predpokladať potrebu vyčleniť na ich opravy skupinu servitorov.

Aktuálne (a asi aj konečné) zloženie formácie "Cleansing Fire":

2x LR Punisher,
2x LR Demolisher,
2x LR Executioner,
2x LR Vanquisher,
2x Armoured Fist Chimera,
2x Wyvern,
1x Hydra.

From the Ceremony of Commission:
"This machine is discharged into your care.
Fight with this machine, and guard it from the shame of defeat.
Serve this machine, as you would have fight it for you."
(response) - "I shall."

Na záver pár postrehov:
1. Armáda prešla testom proti 2 armádam, chaos renegátom s knechtom a proti novým necronom, v obidvoch hrách (časom dodám aj reporty) som hádzal ako retard, takže výsledky boli dosť zlé,
2. Squadronu Punisherov som sa rozhodol vymeniť za Demolishre, síce tieto tanky neviem vôbec hrať, ale tak musím sa to niekde naučiť (okrem toho by som to asi nestihol všetko ako tak pomaľovať, takže vďaka Zrudimu za loan),
3. Tie tanky sú super, ale očakávam, že ich "performnce" na turnaji (už s náhľadom na niektoré listy) bude viac menej typu - prišiel som, videl som a posmútil som, ale to nevadí lebo beriem povinný full paint ako dobrú motiváciu na namaľovania as much as possible toho, čo odkladám už pomaly 1,5 roka.

Ďakujem za pozornosť.

+++ Alessan +++

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára