streda 16. októbra 2019

Kill Team: Malignus´ Herd (warband background)



Nastal čas sa posunúť ďalej v kill teamovej kampani, ale ešte pred druhým kolom si chcem splniť bodovanú povinnosť a to vo forme fluffu pre moju warbandu, s ktorou sa kampane účastním. A tak som si chcel vyskúšať nejakú novú formu. 

Malignus vedel, že jeho pátranie sa blíži ku koncu. Stovky rokov odkrývania čoskoro prinesú svoje ovocie. Muž, ktorý to mal zaistiť stál v jeho zornom poli. A už len členovia jeho skupiny stáli medzi ním a poznaním. Drobný detail, pomyslel si. Inkvizítor bol presne tam, kde naplánoval aby bol. Dlhé roky sledovania a intríg ho doviedli až sem. Segurra VII. Miesto kde vyjaví Malignusovi pravdu o artefaktu, ktorý tak dlho hľadal. Miesto kde umrie.



Vydal povel k útoku a jeho stádo odpovedalo. Zástupy poxwalkerov sa pohli s jediným úmyslom. Hodovať. Vedel, že bude ťažké ich ovládať. Ale spoliehal sa na ostatných členov svojej bandy. Každý dostal svoje vlastné inštrukcie. Každý dostal vlastný cieľ, ktorý musí eliminovať. Namieril svoj bolter na blížiacich sa flagelantov a stlačil spúšť.



Boj bol rýchly a neľútostný. Stádo sa prevalilo cez inkvizítorových mužov a ženy ako prílivová vlna, ktorá strhla všetko. Vypočúvanie nebolo také zdĺhavé ako sa obával. Inkvizítor oslabený zárodkami chorôb nakoniec prezradil miesto, kam sa majú vydať. Cesta Warpom zaberie nejaký čas. Ale to bolo niečo o čo sa Malignus už dlhé roky nestaral. Papa Nurgle a jeho požehnanie mu dalo všetok čas, ktorý potrebuje.

Dúfam, že sa táto nezvyčajná forma páčil aj napriek nie moc umeleckému prevedeniu. Komplet je to len konvert do komiksu z real fotiek a ak by ste chceli vidieť originály, z ktorých to bolo robené, tak tu je link na album.

Ďakujem za pozornosť. 

+++ Alessan +++

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára