nedeľa 29. decembra 2019

Kill Team: Demise of Malignus (aftermath)



A znovu zrodí sa démon, uväznený tam, kde našiel záchranu. Povstane, avšak nebude to on, len jeho odraz bude kráčať Impériom. Avšak nemenej hrozný, lebo ten, v ktorého tele precitne, nebude sa štítiť ničoho. Bude zabíjať, ničiť, roznášať strach a smrť. Pastier stáda ničiteľom sa stane, a Impérium zhorí v plameňoch jeho strašnej pomsty. A démon bude čakať, až jedného dňa v jedno splynú a prinesú skazu, akú si nikto nedokáže ani predstaviť. Samotní bohovia budú pred nimi utekať v hrôze. 
- proroctvo Astropatha Gazrala, ktoré vyriekol 
tesne pred svojou strašnou smrťou, 666.M37



Musíš ho viesť alebo zničiť. Nič viac, nič menej. Prinesie zhubu Impériu. Ale nielen jemu. Obráti sa aj na našich rivalov, a ak mu to dovolíme, aj na nás. Budúcnosť je nejasná. Možnosti sú nekonečné, a ani ja sa neodvažujem povedať, ako to celé môže dopadnúť. 
- slová Primarcha Magnusa adresovaného jeho bratovi 
Mortarionovi ohľadom Malignusa Pastiera, 132.M39   



Planéta ZalkisXI, najväčšia diera mne známeho Impéria. Miesto odkiaľ ušli aj samotní uctievači chaosu. Nikto tu nevydrží dlho. Šialenstvo zgniavi všetkých, ktorí sa tú rozhodnú ostať. A môže za to STAVBA. Ona je príčinou nešťastia tejto planéty. Ona je dôvodom, že tu neostane nič. Len prach, kameň a ONA.
- Lord Kriling, bývalý planetárny guvernér v systéme Glarisus 




Obrad bude dlhý a úmorný, najmä pre teba. Nesmieme ale démonovi dovoliť, aby sa dostal k plnému vedomiu. Zničil by ťa v sekunde a nič by z teba neostalo. Nechce sa deliť. Chce byť znovu svojim vlastným pánom. Toto mu nesmieme dovoliť. Musíme rozdeliť jeho vedomie. Utopíme ho v prázdnych mysliach. Nesmieš však poľaviť. Keď agóniu pretne môj hlas, musíš zničiť amulet. Démon vycíti šancu, bude zaslepený ilúziou slobody. Sústreď sa a Stádo sa o neho postará. A spoločne potom spálime známy svet.
- inštrukcie Harlgrugha, morového zariekavača 
 Malignusovi tesne pred rituálom 




Zhuba Impéria sa zrodila. A za ním ostane len žiaľ, beznádej a smrť. Pri jeho zrode zasiahla okolité subsektory nárazová vlna. Milióny opantalo šialenstvo. Deti, ktoré sa rodili, boli epicentrami morových rán. Tisíce psykerov zahynuli okamžite s výkrikom na perách. Dali meno tomu, kto bol ich skazou a bude skazou aj všetkého, čo doteraz poznali.
 z osobného denníka kňaza Idurza, prvej 
obeti morovej nákazy v systéme Glarisus



+++ Alessan +++

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára