pondelok 19. októbra 2015

Warhammer 40k na Y-Games


Po absolvovaní Ogrr Cub-u s listom Imperiálnej gardy spoliehajúceho sa na kvantitu, naskytla sa príležitosť otestovať list, v ktorej ide predovšetkým o kvalitu. A samozrejme možnosť prevetrať tančíky sa neodmieta. Preto pozvanie na hranie Warhammer 40k na akcii Y-Games ma celkom potešila. Išlo predovšetkým o prezentáciu tejto stolovej hry, a tak sa preferovali namaľované modely. Nakoniec sa z 8 ľudí dostavili 6 a tak sme si v podstate zahrali každý s každým.
List (1.500 pts.) spoliehajúci sa na kvalitu:



HQ1: CCS (60), Kurov´s Aquila (60), bolt pistol (1), 3x melta (30), regimental standard (15) - [166] in Transport 1
HQ2: Tank Commnader (30), Pask (40) - [423]
- LR Punisher (140), lascannon (10), multi-meltas sponsons (20), dozer blade (5), relic plate (3)
- LR Punisher (140), lascannon (10), multi-meltas sponsons (20), dozer blade (5)
Troops 1: Veterans (60), 3x plasma (45) - [105] in Transport 2
Troops 2: Veterans (60), 3x plasma (45) - [105] in Transport 3
HS1: LR Executioner (155), lascannon (10), plasma sponsons (30), dozer blade (5), relic plate (3) - [203]
HS2: LR Exterminator (130), heavy-bolter (0), heavy-bolter sponsons (20), dozer blade (5), relic plate (3) - [158]
HS3: 2x Wyvern (130), heavy-flamer (0)- [130]
Transport1: Chimera (65), multi-laser (0), heavy-bolter (0), dozer blade (5) - [70]
Transport2: Chimera (65), multi-laser (0), heavy-bolter (0), dozer blade (5) - [70]
Transport3: Chimera (65), multi-laser (0), heavy-bolter (0), dozer blade (5) - [70]


HRA 1 

Tak v prvej hre som dostal za súperov Grey Knightov. No, dvaja prerastený skákači a kopa termosiek, časť z nich v Land Raidery. Ak by sa mi podarilo začať, tak Paskova "bezbolestná" v spojení s plasma od veteránov a Executioner vedia spraviť dosť woundov na elimináciu oboch Dreadknightov. Uvidíme.

Deploy - Hammer and Anvil
Misia - Maelstrom: Cloak and Shadows (3 kartičky na ruke)
Prvé kolo - Grey Knights
Night​ fight - Nie
Ukradnutá​ ini - Nie
Deploy - Ja mám všetko na stole, GK majú termosky s warlordom na orbite, vďaka traitu prídu v prvom kole a majú reroll na scatter.
Tak teda začnime.

Turn 1 (GK): Dread naľavo vypiekol obe wyverny plameňometom a psykanónom. Druhý urobil to isté s veteránskou chimérou. Veteráni potom padli pod zbraňami terminátorov.​

Turn 1 (IG): Chiméry dopredu. Naľavo Paska odložil jedného dreadknechta zo stola (súper nedal ani jeden 4++ asi z 5). Druhý dread umrel na melty z commandy (2 z 2W), plasmy od vetov (1 z 2W) a LC od executionera (1 z 1W), ktorý ani nepoužil plasmy (súper teda z 10 ks 4++ hodil 1).

Turn 2 (GK): Otrasený šedivci sa pozbierali, jedna unita sa kryje pred plasmami od lemanu za vežou, druhá vystúpi von a zničí chiméry, čím si zoberie možnosť multichargovať. Land Raider pretlačí jeden pen na command chiméru a zastunuje ju. Exterminátorom sa hýbem k objektivom a zbieram nejaké kartičky a rozdávam woundy z autokanóna.

Turn 2 (IG): Plasma veti a Pask hovoria rázne nie termoskám a zo stola sa porúča celá unita aj s libbym (ktorý v kole predtým našťastie nepasol cleansing flame, to by bolelo). Inak ništ.

Turn 3 (GK): Psykanóny nič neurobia Paskovi, land raider zabije pár vetov a zlikviduje chiméru. Zbohom mobilita.

Turn 3 (IG): Commanda s meltami a plasma veti zredukujú termosky. Pask ohlodá land radier na posledný HP a imobilizuje ho. Vzadu sa 2 lemany hýbu k zadným obkjetivom.

Turn 4 (GK): Termosky načardžujú commandu a vetov, commanda to nerozdýcha, veti áno, na LD6 hodím 2 a 3. Takže ostávame v cc. Dúfal som, že sa vykliesnim z cc a zabijem ich Paskom. Land radier tam sedí a smutne robí štatistu.

Turn 4 (IG): Pask finišne Land raider. V cc súper strašne zle nahádže útoky a mne prežijú 2 gardisti a na LD6 hodím 2 a 3. Seržant sa vyznamenáva. Bude promovaný, ak prežije.

Turn 5 (GK a IG): Takže termosky povýšili seržanta za mňa, do stavu úplne mŕtvy. Súper sa pohne s termoskami k objektivu, a kryje sa pred tankami. Paskom na order ufujazdím 16" k objektive v strede stola. Ako jedinú streľbu dám dakka Exterminátor do 2 termosiek, pretlačím 6W a súper hodí na save 3x1. Nútený koniec v piatom kole keďže súperovi došli modely. Wipe.
Výsled​ok:
Imperial Guard 20 : Grey Knights 0
Dobrá a napínavá hra až do konca s trochou smoly pre súpera, najmä na tých posledných hodoch na armour savy.
Ďakujem​ mu za hru.


Takže hra prebehla celkom dobre z môjho pohľadu. Plasiem bolo dosť a nebyť mizerných hodov na 4++, tak by ma Dreadknighty potrápili oveľa viac. Keby boli traja, to by už ako sa hovorí, nebola žiadna sranda. Asi moja prvá hra, kde si wyverny ani nevystrelili, čo bolo pre mňa dosť prekvapujúce.

HRA 2

V druhom kole ma čakalo nepríjemné prekvapenie. A to v podobe, dá sa povedať, "hordových" Necronov. Kopa destroyerov, 2 transporty plné warriorov a nejakí tí lordovia. A na všetkom gauss. Pri myšlienke na tento typ zbrane mi prechádzajú zimomriavky po chrbte. Nemám s nimi dobré skúsenosti, tak uvidíme, či sa moje obavy potvrdia a bude to kockovaná na šestky.

Deploy - Vanguard Strike
Missia​ - Maestrom: Deadlock (čím vyššie kolo, tým menej kariet na ruke)
Prvé kolo - Imperial Guard
Night fight - Áno
Ukradnutá​ ini - Nie
Deploy - prekvapivo mám všetko na stole. Súper tiež. 2 gunliny. Uvidíme ako budú padať 6-tky na glance.

Turn 1 (IG): Pask to šutne do archy, pretlačí jeden pen a zastunuje ju. Plasma tank premaže immortalov a ostane posledný s lordom. Jedna squada tomb bladov dostane kopu woundov od wyvern a umiera.

Turn 2 (IG): Pask sa nasral a odpálil prvou streľbou z LC archu. Výbuch zabil 1 warriora. Tých potom preriedil Exterminátor (tie AP4 AC a heavy boltre boli golden) na konečný počet 3ks. Execuitoner vystrelil s kanóny na gets hot s rerollom si to raz hodil a result 3 = zasamovraždený leman russ. Stihol ale aspoň zabiť nejaké modely. Wyverny preriedia druhé tomb blady.

Turn 2 (Necrons): Súper ide dopredu. A strieľa. Warriory z archy dajú na kommand chiméru 6 hitov a z toho 4 glancy (4 zo 6) = ja som na oplátku hodil 3 z 5 cover (5+) savov. Chiméry vďaka coveru tiež prežijú bez úhony. Zatiaľ.

Turn 3 (IG): Exterminátor zmaže posledných 3 warriorov. Pask nič neurobí destroyerom (kopa dobrých savov od súpera). Veteráni s plazmami vystúpia do razia destro lorda, ktorý sa tam potuloval.

Turn 3 (Necrons): Lord na barge preletí nad veteránmi a pár zabije. Potom to destroyeri napália z kopca do chiméry, 6 striel, 6 hitov, 5x6 na glance, reroll jednej kocky = ďalšia 6. Ale zábava nekončí, lebo 2 destrolordy to strelia do Paska. 4 hity, 2x 6, reroll na dvoch kockách = 1x6. Mŕtvy Pask. Tu už normálne plačem nad tými hodmi .. dávam sa dokopy .. a do konca hry som usmiaty a nevyroním ani slzu, ktorých som doteraz prelieval na vedrá.

Turn 4 (IG): Takže melty do barge, súper si vyberá, že idem do lorda. A tak 3 melty hitnú a woundnú a lord umiera. Exterminátor strieľa po destroyeroch, ale cez tie savy nepretlačím ani wound. Wyvernám sa darí rovnako, aj hitujú aj woundujú, ale tie savy. Už ale neplačem, rezignovane to prijímam. Veti v poslednej chimére sa divokou jazdou o 18 palcov vydajú vpred za objektivom číslo 1.

Turn 4 (Necrons): Destrolordy pretlačia 2HP na Exterminátora zo 4 výstrelov (áno, stále glancujú na 6-tky). Archa s warriormi to perie do wyvern ale márne, 4+ cover nepustí. 2 unity destro lordov ale potom nepretlačia ani jeden HP na odvážnu chiméru.

Turn 5 (IG): Tank shocknem to chimérou na objektiv. Exterminátor pretlačí 1W na destroyerov a ostáva pri ňom posledný. Wyverny nič neurobia destroyerom na kopci a to tam nasúkali pekných pár woundov. Savy, savy, savy (najskôr armour a potom reanimačky). No more tears.

Turn 5 (Necrons): Destroyery finišnú chiméry. Warriory dajú s archou dole 1 wyvernu. Druhá odolá a nahádže asi 4x 4+ cover save.

Turn 6 (IG): Nastrielam plasma vetmi destoryerov a pretlačím 1W. Haha. Wyverna opäť nič. A exterminátor zacúva na objektiv.

Turn 6 (Necrons): Wyverna dostane náklad, ale prežije s posledným HP. To isté Exterminátor.​ Vidíte ich v pozadí. Hrdinom sa stal ale nemenovaný seržant, ktorá napriek tomu že som dostal náklad od destroyerov v shooting aj v assault fáze, udržal unitu najskôr na LD8 a potom aj na LD5 v cc (hodil som 2 a 3). Asi z neho spravím platoon komandera. A hra končí.
Výsle​dok (súper to uhral viac na kartičkách, diference za VP bol 6 a tak +3 jemu a -3 mne a tak):
Necrons​ 13 : Imperial Guard 7.
Nakoniec to nebola taká hrôza, ale normálne po dlhej, veľmi dlhej dobe som sa pri hre správal trochu ako ... no ... nebudem hovoriť čo. A tak po chvíľke vnútorného dohovorenia a uvedomenia si, že je to stále hra, som sa skonsolidoval​ a dohral to so cťou a najmä len malo prehrou.
Súpe​rovi ďakujem za hru.

Konečné dojmy z odohratej hry sa nakoniec líšia od tých cez hru. Napriek šialenostiam s kockami, ktoré predcádzal môj súper, to nakoniec bola zábavná hra. Na moje prekvapenie som dal súperový celkom dobrý damage a tak skončil s ohlodanou armádou. Uhrané body boli už len pomyselnou čerešničkou na torte. Veľmi príjemné mna prekvapil dakka Exterminátor, s tými AP4 zbraňami bol pre warriorov postrachom a sám v 2 kolách rozstrieľal celú unitu. Good job.

HRA 3

Nakoniec prvého dňa som si zmeral sily zo silami Marsu. Imperial Knight len pekne doplnil tento pekný list, plný techno vylepšených pešiakov a obrovských robotov. Keď tá armáda bude full paint, bude to jednoducho nádhera. Tie modely sú fakt nádherné.

Deploy - Dawn of War
Misia - Tactical Escalation (čím vyššie kolo, tým viac kariet na ruke)
Prvé kolo - Imperial Guard
Night fight - Nie
Ukradnutá​ ini - Nie
Deploy - všetko na stole. U oboch. Žiadne sneaky modely v rezervách.

Turn 1 (IG): Wyverny sa postarali o skitariiov. Umrelo 9 z 10. Pokus o streľbu do robotov, ale ... Tie mršky majú 3W T7, každý 6 výstrelov so S6AP3 (tri sú TL), warlord im na 2+ opravuje 1W za kolo a zvyšný 2 priesti môžu dať na 2 modely split fire. Plasma tank dal 7 hitov a ... 0W, lebo som nehodil ani raz 4+.

Turn 1 (AM): Deathstara ide dopredu. Knecht tiež - Pask dostane od neho 2 peny. Kua. Walker s plackou so S10 nič neurobí. Roboti nastrieľajú chiméry, jednu zničia, druhej dajú dole 1HP. Začínam mať pocit, že sa začnem báť zbraní čo na 6-tky glancujú, DPC !!!

Turn 2 (IG): Pask nemôže strielať a tak order a ... 17" pohyb dopredu. Najs. Exterminátor sa pohne do boku Knechtov, ale AC niš neurobia. Wyverny a Executioner pretlačia do tých robotov po 1W, každý na iný model.

Turn 2 (AM): Warlord opravuje woundy a hádže .. 1. ITWND tiež nič (áno tá unita ho tiež má, asi som na to zabudol). Extermintátor skončí pod čepeľou knechta, pretým ale knecht dá 2 peny na bodyguarda (myslím si, že dať na AV13 so S8 ordnance na dvoch kockách na pen v štyroch hodoch 4x 6 a pen je tiež na uváženie, dpc) Roboti pretlačia druhý HP na chiméru s komanderom a zničia druhú veteránsku chiméru (jebem na to, skurvené šestky).

Turn 3 (IG): Pask sa postará o dunecrawlera, bodyguard o posledného skiitariho. Melty z command squady dajú 3 hity a na bočný AV12 zvládnem dať jeden pen a dva glance (hodiť 1 a 3, a potom 2 a 2, to považujem za nešaťastné), lebo som chuj zabudol na order bring it down (na niečo by ten tank hunter bol dobrý). Ostávajú mu 3HP. Executioner to skúša plasmami do robotov a ... jedného celého zabije. Wow. Prvý mŕtvy robot, v tretej hre. Wyverny pretlačie 1W na robota vzadu.

Turn 3 (AM): Warlord opravuje woundy a hádže .. 1. ITWND tiež nič. Uff. Samozrejme knecht cieli lemany, dá 2 hity a na 6-tky na glance hodí ... 2 glance. <FACEPALM> Potom rozreže v cc Executioner. Roboti preriedia komandu a vetov. Ostane jedna melta.

Turn 4 (IG): Paskov bodyguard uberie 1W robotovi. Pask dá LC pen, ale 4++ to spraví. Škoda. Veľká škoda. Plazmám sa z boku podarí pretlačiť glance (keby nebol komander gtg tak to mohlo byť s tank hunterom a ešte jedna melta). Takže je dole na 2HP.

Turn 4 (AM): Knecht nastrelí lemany, ale nič neurobí. Uff. Potom zabije jedných veteránov. Roboti dorazia chiméru a zabijú pár vetov. Ustojím morálku.

Turn 5 (IG): Wyverny si to ženú preč od knechta. Pask dá na knechta 1 pen s LC, druhý leman dá glance. Súper hodí 4++ na pen od paska. Glance prejde. Ostáva mu posledný HP. Veti nič neurobia robotom.

Turn 5 (AM): Knecht nič neurobí lemanom, roboti dočistia komandu a vetov. Hádžeme na 6-te kolo a ... nehrá sa. Škoda, chcel som si zabiť knechta. Nabudúce.
Vý​sledok (ja mám linebreakera,​ súper first blood a linebreakera,​ kartičiek mám o jednu viac,máme rozdiel VP nula a tak):
Imperia​l Guard 10 : Adeptus Mechanicus 10.
Spravodl​ivá remíza nakoniec. Súperovi ďakujem hru (inak za 3 roky hrania len druhú, čo musíme v najbližšej dobe vylepšiť).

Takže hra na schovávačku sa celkom oplatila. Zo 4 súperových jednotiek som zabil 2 a knechta som ohlodal (síce so šťastím) na posledný HP. Nebolo to až také zlé. To chodiace nezničiteľné peklo s hromadou S6AP3 výstrelov a T7 bolo dosť zaujímavé. Chodilo to, neumieralo a na oltku ničilo. S tým split firom je to fakt dobré. Teším sa na to, že armády Marsu budem na stoloch vidieť častejšie (a nielen s Flesh Tearer detachmentom ako allies).

Deň 1 úspešné ukončený s vyrovnanou bilanciou 1 výhra - 1 remíza - 1 prehra. Takže pekne domov oddychovať a spriadať plány na ďalšie víťazstvá Impéria. Zajtra ma čaká Xeno deň, keďže som ešte nehral s Dark Eldarmi a Orkami. For the Emperor !!!

HRA 4

Ako úvodný snack v druhom dni sa servírovali Dark Eldary. Fast and furious. Uvidíme ako to pôjde. Mám celkom obavu nad kratičkami, lebo predsa len tie pomale Leman Russy sú proti eldarským jednotkám ako slimáci. Obrnená kolóna, vpred. Za Cadiu !!!

Deploy - Dawn of War
Misia - Maelstrom: Cleanse and Control (3 kartičky na ruke)
Prvé kolo - Imperial Guard
Night fight - Áno
Ukradnutí​ ini - Nie
Deploy - ja so všetkým na stole. Súper má v rezervách motorky, mandrakov a lietadlo. Lets do this. Zvyšok armády sa krčí vo vzidialenom rohu.

Turn 1 (IG): Tak dopredu. Dostrelím na 1 raider s LC a AC, ale pretlačím s 3+ coverom len jeden glance. Ale apsoň jink .
Turn 1 (DE): Všetko mi flatoutne do deploya kvôli bodom za kartičku (2x venom a 1 raider). Talos a Chronos sa pohnú dopredu. Druhý raider nič neurobí Executioneru.​

Turn 2 (IG): Pask s bodyguardom sa postará o Talosa. Exterminátor AC dá dole Raider. Executioner dá dole druhý. Venomy usajvujú multilasre.

Turn 2 (DE): Všetko príde z rezerv. Mandraky pretlačia 2HP na wyvernu. Bomber hodí bombu, tá zničí chiméru s komandérom a dá dole HP z Executionera (zničí mu aj jeden plasma sponson). Cronos sa valí dopredu. Motorky sa skryjú v ruine. 1 venom potom preriedi komand squadu. Ale ustoja to na morálku.

Turn 3 (IG): Executionerom a paskovym bodyguardom preriedim motorky, tie jinkujú a ostane tam jedna melta. Pask potom dá dole 2W z talosa, prežije s posledným (4+ fnp súperovi ide, vlastne mu idú všetky fnp hody, aj tie na 5+). Wyverna zabije flamerom a plackami mandrakov. Multilasre potom zničia venom s warlordom a výbuch zabije 2 incubusov. Unita ostane našťastie zapinovaná, ale neuteká.

Turn 3 (DE): Talos chargne Exterminátor ale nič mu neurobí. Motorky to naletia k paskovi. Melta na snap shoty = 6-tka. Pen. A result = 6 = s AP1 je to výbuch a Pask ide do ... le zo stola. DPC !!!. Motorky potom chargnú bodyguarda a granátmi s rendingom mu zoberú dole 1HP. Kabality v ruine dajú dole HP z chiméry. Z venomi vedľa nej vybehnú wyčky a zabijú komand skvadu.

Turn 4 (IG): Veteráni zabijú dvoch warlordových bodyguardov. Exterminátor doklepol Talos. Paskov bodyguard a Wyverny zabili motorky. 
Turn 4 (DE): Wyčka chargli spolu s Sukubusom chiméru, dali jej dole 2HP, jeden pen z toho ju explodol. Pri výbuchu umreli 2 gardisti. A potom 5 vyčiek a lord dostal wound a ostal s poledným pred nasratými veteránmi.

Turn 5 (IG): A veteráni sa odventilovali​ a odpálili warloda. Exterminátor s chimérov dorazil venom.
Lemany si letia po linebreakera,​ obaja sú v deploy zóne.

Turn 5 (DE): Veteráni umierajú na paľbu z ruiny. Lietadlo a kabality v súperovej deploy zóne nič neurobia lemanom (myslím, že som na jeden glance od lietadlovej lance hodil 5+ cover za smoke launcher). Ďalšie kolo sa ... nehrá. Takže koniec.
Výsl​edok (mám first blood, linebreakera a warlorda, súper má linebraker a spolu s kartičkami je diference 2, a tak):
Imperia​l Guard 12 : Dark Eldars 8.
Napínavá hra, kde sa mi aj darili kartičky, takže to nedopadlo až tak zle. Súperovi ďakujem za hru.

Otlčený a dochrámány som nakoniec dotiahol bitku do víťazného konca. V druhej hre zo štyroch sa mi ale podarilo uhrať s Lemanmi linebreakera. Z mojej strany dobré. Pask v tejto hre skončil veľmi nešťastne, ale dobrý v dobrom výkone ho zastal Exterminátor. Začínam ten dakka tank fakt naozaj ľúbiť. 

HRA 5

Posledná hra, posledný súper. A nie je to nikto iný ako Orkovia. Proti nim nehrávam veľmi často a tie hry poväčšinou prehrávam v 3./4. kole na vajp. Takže sa s obavami pozerám na súperov list. No uvidíme ako to dopadne. Na úvod by nebolo zlé začínať.

Deploy - Hamer and Anvil
Misia - Maestrom: Cloak and Shadows (3 karty na ruke)
Prvé kolo - Imperial Guard
Night fight - Áno
Ukradnutá​ ini - Nie
Deploy - som tam so všetkým. Súper infiltruje boyzov a 2 unity motoriek. Čím bližši tým lepšie. Ako pre koho.

Turn 1 (IG): A musel oto prísť. Mizéria v poslednej hre. Za celé kolo streľby som zabil 3 motorky a dal 2HP doel z trukku. 7 lootazov zabitých 2 wyvernami bola jediná štatistická presnosť čo sa v tomto kole stala. Toľko 3+ a 4+ savov čo hodil súper a toľko hoviem čo som na hity a woundy nahádzal ja (o scatteroch na plasma placky sa nebudem rozpisovať), to tu dávno nebolo.

Turn 1 (Orks): Všetko ide dopredu. Všetko. Žiadna streľba. Len pohyb.

Turn 2 (IG): Takže Pask sa postará o battlewagon. Výbuch zabije 3 orkov, cca. potom to našijem do blobu 4 plasma plackami, result = 19W. Súper hodí 19x look out sir !!! A potom z 19W dá 10x 5+ fnp. Wyverny musia teda pozametať zvyšok bojzov, painboy prežije s posledným woudnom, warboss je v plnej sile. Naľavo otvorím trukk a zabijem plasmami 2 meganobov. V pravo vrecknem trukk druhým mega nobom.  A mám pocit, že budem v ďalšom kole smutný.

Turn 2 (Orks): Takže postupne. Naľavo 1 meganob rozreže Exterminátor. Potom motorky s painboyom rozrežú Paska. Warboss rozreže chiméru s komand skvadov. mega nobovia rozrežú Executioner a boyzovia s trukku zožerú obe wyverny (tu si ani nob neudrel pw klawov). Tak toto bolo tvrdé, veľmi tvrdé.

Turn 3 (IG): Veti vľavo na plasmy nepretlačia kvôli fnp posledný wound z meganoba, postarajú sa o to lasguny, ktoré ho dorazia a zabijú aj meka. Prázdna chiméra ide na výlet. Paskov bodyguard a komanda zabijú motorky s painboyom. 2 plasmy z chiméry šťastne zabijú 2 meganobov a zvyšok uteká na morálku. Prečistil som ľavé krídlo, kde sa vetom začalo lepšie dýchať. Uvidíme ďalšie kolo.

Turn 3 (Orks): Warboss zožerie komandu. Boyzovia chiméru, veti vystupujú. Druhý boyzovia si to nastúpia do trukku. Meganob s mekom sa zastavia za centrálnou budovou.

Turn 4 (IG): Chiméra fičí na linebreakera. Veti utekajú od boyzov. Plasmy veti napravo popravia warbossa, ktorý zmizne v plasma slniečku po 3W.

Turn 4 (Orks): Súper sa vydá ku mne. Chvíľu pozerá a potom skonštatuje, že to nemá zmysel hrať (mal som zahratých fakt veľa bodov za kartičky) a tak sme to ešte teoreticky nahádzali čo by ak by a končíme.
Výs​ledok (s kartičkami a first bloodom a linebreakerom​ som to uhral na diference 5 a tak):
Imperia​l Guard 15 : Orks 5
Súperovi ďakujem za hru. Podarilo sa mi to obrátiť z totálneho kolapsu na neočakávané víťazstvo, za čo som rád dvojnásobne.

Dobojované. Z nie príliš dobre sa vyvíjacúj hry som nakoniec utrpel víťazstvo. Pár dobrých hodov zvrátilo zlý vývoj prvých 2 kôl. 

Takže nakoniec som skončil s peknou bilanciou 3 výhier - 1 remízy - 1 prehry a celkovo 64 bodov zo 100. Armáda bola vemi fajn na hranie. Aj tie kartičky prevažne celkom išli.

Ďakujem všetkým súperom za super hry a najmä za zavolanie na túto príjemnú akciu. Dúfam, že si ju čoskoro zopakujeme. 

+++ Alessan +++

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára